SOLUCIONS

Repte 3 - #joenforteixo

Hacktivitats

Solució

Creem activitats extraescolars personalitzades entre tots els agents educatius, socials i familiars. Incentivem la participació a través d'un concurs.

Ideació

Organitzar activitats extraescolars amb els famílies i altres agents educatius i socials. Gravar la progressió periòdica en vídeos i pujar-los a la plataforma per a que la resta de la comunitat pugui veure'ls i donar feedback. Votar i premiar les millors activitats i instituts.

Focus

Les nostres motivacions i habilitats com equip EdHacker:
-A favor de les activitats extraescolars
-Preocupats per al exclusió escolar
-Tenim perfils relacionats amb les activitats extraescolars
-Promoure l'igualtat d'accés a activitats diferents
-Donar oportunitats de creació
El repte i el subrepte que em triat:
-#joenforteixo
-El valor de l'educació
-Danar valor i pes als extraescolars
-Incloure a les famílies en les activitats extraescolars
La persona destinatària que que em imaginat:
-Necessitat de sentir que aporta alguna cosa.
-Necessitat d'orientació sobre les oportunitats de desenvolupament persona i professional .
-Vol trobar el seu espai.
-cal millorar la seva autoestima.
Definició del focus:
De quines maneres podríem motivar a les families perque li donin més valor a les activitats extraescolars per aconseguir que Rafat trobi el seu espai i així millori la seva autoestima i s'obri a un món de noves oportunitats.

Xarxa

Arribarem a la persona destinatària a través dels centres educatius, ampes i entitats socials i s'haurà de treballar en xarxa amb tots els implicats. Utilitzarem les xarxes socials també.

Desenvolupament

Pàgina web on l'estudiant, les famílies, els centres educatius i els agents del teixit educatiu hi poden accedir, tant per proposar activitats extraescolars com per a apuntar-s'hi. Es penjaran vídeos resum periòdicament on es mostrarà el procés de l'activitat. Les famílies podran fer seguiment i veure la importància de les extraescolars. Hi haurà una votació on-line en diferents períodes que generaran un rànquing dels centres educatius participants. Al final hi haurà un reconeixement a les activitats i centres educatius més votats i amb més implicació familiar.

Sostenibiliat

Consorci d'educació de Barcelona, famílies, web, serveis socials crowfonding,

Impacte

gratuitat de les activitats extraescolars per fer-les accesibles a les famílies i augmentar la seva implicació i participació. El jove pot millorar la seva confiança i això pot repercutir en el seu rendiment escolar.

Equip

MEZCLA

Presentació

Web Mezcla

Arxius

Prototip Baixa
Destinatari:
Prototip Alta: